Puss, puss…

…så får du en suss…Ikke alltid like gøy å pusse tenner – av og til må man ty til ulike pussetrisk som f.eks. å pusse bamse sine imaginære tenner. Noen går mer drastisk til verks og lager en tannpusse-rap med tilhørende fottrinn og bevegelser…

Uansett ett kult minne å ha fra en travel tid – og noe som lett går i glemmeboken når poden håndterer tannkosten selv.

Dette bildet kunne forresten ha vært av meg. Jeg hadde nemlig en del hull i tennene da jeg var liten, en hel koloni faktisk av Kariuser og Baktuser. Husker en episode fra tannlegestolen hvor jeg plent nektet å åpne munnen. Men min lettere irriterte mor fikk raskt satt en stopper for mitt lille opprør og nok en runde med borret sto for tur….

Nevnte nylig for tannlegen at jeg mistenkte at mine foreldre var litt slepphendte med tannkosten da jeg var liten, men han avviste denne teorien med at man ikke hadde kommet riktig igang med fluortannkrem den gangen.

FEATURED POSTS