Familiefotografering – litt på landet midt i byen

Hva kan vel være bedre enn å fotografere en familie i deres eget miljø – der det skjer –  midt i det som forteller om dem? Spesielt når de har en litt annen livsstil enn de fleste i urbane strøk. Denne familien bor ganske sentralt i Trondheim, men det stopper dem ikke fra å ha høner, katt, bikuber, dyrke grønnsaker i drivhus og hage, kompostering, og mere til… De prøver ut og hiver seg på nye ting. Virkelig imponerende og ikke så rent lite inspirerende!

Det var en varm sensommerdag da jeg fotograferte disse 3 og vi var mye utendørs. Vi matet hønene, hentet egg og plukket bær og grønnsaker fra hagen. Smakebiter ble servert under middagen. Deilig! Hønene tripper løse rundt i hagen når familien er hjemme og holder seg stort sett innafor gjerdet – med unntak av en liten utflukt til naboene i ny og ne…  Maiskorn var tydeligvis en delikatesse og noe hønene satte stor pris på. Det gjorde også lille Agnes. Faktisk så mye at hun foretrakk å putte maiskornene i egen munn fremfor å dele med de fjærkledde…. Heldige henne, som kan vokse opp på denne måten og med disse kreative, flotte foreldrene. Ja, det er faktisk mulig å bo litt på landet midt i byen… og samtidig ha en litt annen måte å leve på….

Kan dokumentar familiefotografering også være noe for deg? Les her for mer info om denne morsomme formen for familiefotografering. Du kan også kontakt meg her eller ring 950 53 201.

FEATURED POSTS