Hva vil du huske om 10 år fra nå?

Oppstilte bilder ikke helt din greie? Dokumentar familiefotografering er ett alternativ til tradisjonell fotografering, og resultatet er bilder som forteller så mye, mye mer… Dette er en ny form for familiefotografering som nå tilbys i Trondheimsområdet.

Hva vil du sette pris på å huske om 10 år fra nå, fra da barna var små…? Hvilke bilder er det du skulle ønske du hadde fra din egen barndom… Hva tror du barna dine vil like å ha bilder av når de er store? Bilder hjelper oss å huske … og viktigst av alt: hvordan det kjentes og føltes. Dokumentar familiefotografering foreviger hverdagsøyeblikkene, de små, men samtidig betydningsfulle hendelsene i livene våre.

Dokumentar familiefotografering er enkelt – og ingen forberedelser er nødvendige. Jeg kommer hjem til deg – dere skal kun være dere selv og gjøre alle de tingene dere normalt gjør en vanlig ettermiddag.

Etter fotograferingen får dere oversendt en serie på ca. 30 bilder. Perfekt til bruk i en fotobok eller som en personlig collage på veggen. Hva med fotobok til besteforeldre i julegave?

For info om fotograferingen trykk her.

Kontakt meg på tlf. 950 53 201

FEATURED POSTS