Familiefotografering med mye futt…!

Takk for at du tar en titt innom! Det var en helt vanlig hverdag for disse 4 da jeg var på besøk i oktober – det er helt perfekt da hensikten med dokumentar familiefotografering er å fange øyeblikk fra livet slik det er akkurat nå. Man trenger ikke gjøre noe spesielt – det er alltid mange muligheter til å fange fine øyeblikk og interaksjoner. Tenker du kanskje at din hverdag ikke er noe å ta bilder av? Jeg mener det er fullt ut mulig å lage flotte bilder fra en hvilken som helst familiehverdag. Og hva er det som er så spesielt med akkurat denne formen for fotografering? Det er ikke det å foreviggjøre familielivet i seg selv – nei, det viktige er følelsen det gir deg når du ser denne type bilder av deg og din familie.

Alle familier er unike og det som kjennetegner familien her er nok at aktivitetsnivået er litt over gjennomsnittlig. Og det gjelder ikke bare barna, de har en kjempesprek pappa som løper ultramaraton (minimum 50 km). Som om det ikke er nok gikk han likesågodt hen og vant Trondheim maraton i fjor – imponerende!

Mange familier har trampoline i hagen (disse er ikke et unntak)…. det blir en del bilder av barn som spretter opp og ned. Trampoline er jo en fantastisk fin ting å ha i disse dager hvor mange barn tilbringer en del tid sittende foran en skjerm. Men det er ikke alltid at mor eller far hiver seg på trampolina (full forståelse fra min side) – derfor var det ekstra herlig å se alle disse 4 i aksjon samtidig! En super dag som ble avsluttet med lesing på senga for minstemann – med lommelykt i mørket.

 

FEATURED POSTS