Flere spørsmål?

Under følger en del spørsmål og svar – ting som du kanskje lurer på…

Hvem passer denne formen for fotografering for?

Først og fremst for deg som ønsker en annen type familiebilder enn de oppstilte bildene som de fleste fotografer tilbyr. Hovedfokuset er historiefortelling – det dreier seg om å fortelle om livet til din familie slik det er akkurat nå.

Vi tar mange bilder selv, hvorfor skal jeg engasjere en fotograf for å gjøre dette?

Fordi jeg vil kunne ta en annen type bilder og av bedre kvalitet enn det du sannsynligvis kan selv. Min oppgave er å dokumentere «det større bildet». Dessuten er det er alltid ett familiemedlem som mangler på bildene du tar selv – nemlig deg!

Hvordan oppleves det å ha besøk av en fotograf en hel ettermiddag?

Du åpner opp for å dele din families hverdag med meg. Attpåtil skal jeg dokumentere det som skjer. Det er naturlig at man kan bli litt ukomfortabel. I tillegg til å fotografere bruker jeg en del tid til å snakke med dere. Spesielt er det viktig for meg å bli kjent med barna. Jeg vet av egen erfaring at det å være foreldre er utrolig givende, men det kan også være både vanskelig og slitsomt. Erfaringsmessig venner de aller fleste seg raskt til at jeg er der og tar bilder. Jeg har også blitt fortalt at middagsforberedelsene gikk mye lettere da de hadde meg på besøk – ungene var opptatt med meg i stua og far fikk lage middag i fred på kjøkkenet…

Hva hvis ungene er trøtte og slitne etter en lang dag i barnehagen?

Jeg blir hos dere i 3-4 timer. I løpet av denne perioden vil det alltid være mye forskjellig som skjer. Har ett av barna en dårlig dag passer jeg ekstra godt på å få med de gode øyeblikkene.

Hvilke produkter tilbyr du?

Du får små filer samt et slideshow som del av fotograferingen. Du kan i tillegg bestille fotobok, høyoppløselige filer og/eller print.  Jeg vil absolutt anbefale å få laget en fotobok. I dag bor mange langt unna besteforeldre, og en fotobok med bilder fra hverdagen deres vil bli en fantastisk gave. Ungene vokser opp og forandrer seg så fort, og man glemmer raskt alle de små verdifulle øyeblikkene og hvordan hverdagen var da ungene var små.  Det fine er at verdien av bildene blir større ettersom årene går.

Hva hvis jeg ikke er fornøyd med bildene etter fotograferingen?

Jeg er oppriktig interessert at du skal sitte igjen med bilder som betyr noe for dere. Dersom dere ikke blir fornøyde betaler dere ingenting.

Flere ting du lurer på? Priser? Ta kontakt! Telefon 950 53 201 eller epost.